+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Hotel Antonie Recenze

Hodnocení hotelu

89%
Velmi dobré

dle 15 recenzí

  • Personál

    91%
  • Čistota

    93%
  • Vybavení

    93%
  • Pohodlí

    80%
  • Poměr cena/kvalita

    86%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
  • skupina přátel
  • rodina se staršími dětmi
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Robert Wagner

jednotlivec, 11.6.2015

English

  • Celkové hodnocení
84 %
  • Staff were very friendly and helpful. The hotel is clean and neat. The area outside the building is nicely tended with flowers and shrubs. Breakfast is available in the morning and was nicely done. Staff was willing to prepare specific hot breakfast in addition to normal fare put out. This wasn't a problem for me but the room was not attended during my three day stay. So bed was not made up nor were fresh towels provided. Given my short stay, this was fine and re-using the same linens is environmentally good. I have no doubt that the management would have replaced any towels or bedding had I asked. They really are very accommodating. The one day it was raining when I went out, I was offered use of an umbrella. The manager carefully gave me directions for getting to where I needed to go. For the price this is a very good hotel. It is away from the city center and attractions but there is a tram nearby and the metro station is about a 10 minute walk.

Personál
8
Služby
8
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
10

Jarolav

dospělý pár, 21.3.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
82 %
  • Výborné

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Jan

jednotlivec, 15.5.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
56 %
  • strašný hluk od tramvají ! Velmi slabá snídaně

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
2

Anonym

dospělý pár, 5.10.2013

Deutsch

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Das Hotel ist von der Autobahn aus gut zu erreichen und man gelangt durch die nahe Straßenbahnhaltestelle recht schnell ins Zentrum. Das Personal ist sehr freundlich und bemüht, alle Wünsche zu erfüllen. Insgesamt eine angenehme, familiäre Atmosphäre.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Paula Ziemińska

mladý pár, 28.9.2013

Polski

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Hotel bardzo uroczy, daleko od centrum, jednak jest dostępne połączenie tramwajem, przystanek tramwajowy bardzo blisko. Miejsce spokojne, przyjemne w sam raz aby odpocząć po całym dniu zwiedzania od zgiełku. Obsługa bardzo miła i pomocna. Panie z recepcji bardzo chętne do udzielenia wskazówek co do Pragi.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Wojciech

jednotlivec, 31.5.2013

Polski

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Miroslav

dospělý pár, 17.2.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Pan recepční byl velmi příjemný a vstřícný ke všem našim požadavkům a za to mu patří naše vřelé poděkování.

  • Nic mě nenapadá.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Dietmar

jednotlivec, 20.8.2012

English

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Good hotel! Price/quality was perfect!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
9

Vlastimil

rodina s malými dětmi, 29.4.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Anonym

dospělý pár, 24.2.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
70 %
  • Zajímavé prostředí

  • Špatná koupelna, cena bez snídaně

Personál
7
Služby
8
Čistota
8
Komfort
5
Cena/kvalita
7

Jiří Gaura

jednotlivec, 28.7.2011

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Dušan Krula

dospělý pár, 6.7.2011

Znojmo.ČR

  • Celkové hodnocení
94 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Enriko Schulz

jednotlivec, 26.6.2011

93051 Regensburg / Deutschland

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Sehr gute Anbindung ans Verkehrsnetz ( TRAM + METRO) ,Hotel sehr sauber ! Keine Info im Internet über Zusatzkosten ( z.B. Frühstück- 150,-CK extra !!!!) Parkplatz direkt am Hotel !

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 23.9.2010

SK, Bratislava

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Velmi mili, ochotni a ustretovi majitelia. Priame spojenie s centrom a hlavnou stanicou metrom (4. zastavka), i ked zastavka metra je cca na 10 minut chodze - ale je to prijemna prechadzka.

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Milan Brejchal

dospělý pár, 20.2.2010

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
5
Cena/kvalita
7
WEB UKLADÁ COOKIES

Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies na Váš počítač.