+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Hotel Antonie Recenzje

Ocena hotelu

89%
Bardzo dobrze

by 15 reviews

  • Personel

    91%
  • Czystość

    93%
  • Wyposażenie

    93%
  • Komfort

    80%
  • Cena

    86%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
  • grupa przyjaciół
  • rodzina ze starszym dzieckiem
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

Robert Wagner

podróżujący w pojedynkę, 11.6.2015

English

  • Cena ogólna
84 %
  • Staff were very friendly and helpful. The hotel is clean and neat. The area outside the building is nicely tended with flowers and shrubs. Breakfast is available in the morning and was nicely done. Staff was willing to prepare specific hot breakfast in addition to normal fare put out. This wasn't a problem for me but the room was not attended during my three day stay. So bed was not made up nor were fresh towels provided. Given my short stay, this was fine and re-using the same linens is environmentally good. I have no doubt that the management would have replaced any towels or bedding had I asked. They really are very accommodating. The one day it was raining when I went out, I was offered use of an umbrella. The manager carefully gave me directions for getting to where I needed to go. For the price this is a very good hotel. It is away from the city center and attractions but there is a tram nearby and the metro station is about a 10 minute walk.

Personál
8
Služby
8
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
10

Jarolav

para, 21.3.2015

Čeština

  • Cena ogólna
82 %
  • Výborné

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Jan

podróżujący w pojedynkę, 15.5.2014

Čeština

  • Cena ogólna
56 %
  • strašný hluk od tramvají ! Velmi slabá snídaně

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
2

Anonim

para, 5.10.2013

Deutsch

  • Cena ogólna
100 %
  • Das Hotel ist von der Autobahn aus gut zu erreichen und man gelangt durch die nahe Straßenbahnhaltestelle recht schnell ins Zentrum. Das Personal ist sehr freundlich und bemüht, alle Wünsche zu erfüllen. Insgesamt eine angenehme, familiäre Atmosphäre.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Paula Ziemińska

dorośli, 28.9.2013

Polski

  • Cena ogólna
100 %
  • Hotel bardzo uroczy, daleko od centrum, jednak jest dostępne połączenie tramwajem, przystanek tramwajowy bardzo blisko. Miejsce spokojne, przyjemne w sam raz aby odpocząć po całym dniu zwiedzania od zgiełku. Obsługa bardzo miła i pomocna. Panie z recepcji bardzo chętne do udzielenia wskazówek co do Pragi.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Wojciech

podróżujący w pojedynkę, 31.5.2013

Polski

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Miroslav

para, 17.2.2013

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Pan recepční byl velmi příjemný a vstřícný ke všem našim požadavkům a za to mu patří naše vřelé poděkování.

  • Nic mě nenapadá.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Dietmar

podróżujący w pojedynkę, 20.8.2012

English

  • Cena ogólna
92 %
  • Good hotel! Price/quality was perfect!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
9

Vlastimil

rodzina z małym dzieckiem, 29.4.2012

Česká republika

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
9
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Anonim

para, 24.2.2012

Česká republika

  • Cena ogólna
70 %
  • Zajímavé prostředí

  • Špatná koupelna, cena bez snídaně

Personál
7
Služby
8
Čistota
8
Komfort
5
Cena/kvalita
7

Jiří Gaura

podróżujący w pojedynkę, 28.7.2011

Čeština

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Dušan Krula

para, 6.7.2011

Znojmo.ČR

  • Cena ogólna
94 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
9
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Enriko Schulz

podróżujący w pojedynkę, 26.6.2011

93051 Regensburg / Deutschland

  • Cena ogólna
100 %
  • Sehr gute Anbindung ans Verkehrsnetz ( TRAM + METRO) ,Hotel sehr sauber ! Keine Info im Internet über Zusatzkosten ( z.B. Frühstück- 150,-CK extra !!!!) Parkplatz direkt am Hotel !

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 23.9.2010

SK, Bratislava

  • Cena ogólna
92 %
  • Velmi mili, ochotni a ustretovi majitelia. Priame spojenie s centrom a hlavnou stanicou metrom (4. zastavka), i ked zastavka metra je cca na 10 minut chodze - ale je to prijemna prechadzka.

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Milan Brejchal

para, 20.2.2010

Čeština

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
5
Cena/kvalita
7
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.